www.kamphues.com - Curriculum Vitae van Ton Kamphues in Nederlands: Meer over de computer

1994-heden

Computer leraar

 

Sinds juli 1994 verzorg ik computerlessen voor jongeren vanaf 8 jaar. In groepjes van maximaal 4 personen maak ik ze vertrouwd met de computer door ze in 2x 10 lessen wegwijs te maken in Windows ,tekenen en tekstverwerking.

 

Daarnaast geef ik privé-lessen. De lessen kunnen dan wat meer worden gericht op het individu of specifieke leerwens. Uit deze lessen is een computerclubje ontstaan, waar wij verder gaan dan de gemiddelde computerles. We scannen, maken films, een eigen krantje, schroeven een computer open, enzovoort (zie ook: hobby’s en interesses).

 

1997-2002 voor enkele uren per week werkzaam als leraar computeropleiding bij stichting wijkcentrum Nieuwland te Schiedam. Ik geef daar computerles aan kinderen in de leeftijd van ca. 8-13 jaar van verschillende nationaliteiten. In verband met tijdrovende schoolopdrachten (opleiding Sociaal Dienstverlener) heb ik helaas moeten stoppen.

 

2002-2003 een avond per week vrijwilliger bij een wooncomplex voor senioren in het Internet café. Lijkt op het werk in het wijkcentrum, echter nu met senioren van 55 jaar en ouder. Door gebrek aan interesse bij deze doelgroep ben ik op die locatie gestopt.

 

 

 

 

 

Klikken op een link in dit document opent een pop-up venster

U sluit dit door op het kruisje in de rechter bovenhoek te klikken

 

 

 

Terug